Basisadvies over het krijgen van een massage die u zich zult herinneren

Basisadvies over het krijgen van een massage die u zich zult herinneren

Ontspanning is de sleutel tot een lang leven. In ons hectische leven is het moeilijk om tijd te vinden voor R&R. Als je moeite hebt met ontspannen, dan is het waarschijnlijk tijd voor een massage. In dit artikel zullen we enkele tips geven over het vinden van een goede massagetherapeut.

 

Niemand zal genieten van dezelfde soort massage als een ander, dus zorg ervoor dat je je aan mensen aanpast. Als uw onderwerp geniet van een bepaald gebied, blijf dan masseren in dat gebied. Inzicht in de neigingen van mensen is erg belangrijk bij het masseren.

Maak een afspraak voor uw massage

U moet altijd vroeg zijn voor een massageafspraak. Het is heel eenvoudig om overweldigd te worden door de gekte van de dag. Wanneer dit gebeurt en u beëindigt omhoog het haasten om aan uw massage op tijd aan uw massage te krijgen, zult u niet tijdens uw massagezitting kunnen volledig ontspannen. Het is het beste om in een ontspannen gemoedstoestand aan te komen.

 

Als u toevallig een massage krijgt, probeer dan niet vooraf een grote maaltijd te eten. Te veel eten kan u ongemakkelijk maken, wat de voordelen die u ervaart kan verminderen. Een lichte, gezonde maaltijd voordat u gaat, kan geen kwaad.

 

U wilt ervoor zorgen dat u ontspannen bent wanneer u voor een massage gaat. Je moet doen wat je kunt om de spanning los te laten, dus probeer wat diepe ademhaling als je op de tafel met je gezicht naar beneden liggen. Blijf ademen tijdens de massage, zodat je spieren ontspannen blijven.

 

Voordat u een massagetherapeut kiest, moet u eerst naar de beoordelingen kijken. Een massage die niet goed wordt uitgevoerd kan er uiteindelijk toe leiden dat u meer pijn en ongemak krijgt. Zorg ervoor dat u onafhankelijke beoordelingen te vinden, zodat u ze kunt vertrouwen.

Jezelf masseren? Koop een massage apparaat!

Als je regelmatig een massage wilt, om welke reden dan ook, dan is het vrij prijzig om wekelijks of zelfs vaker naar een massage therapeut te gaan. Een goede optie is om dan een massage apparaat te nemen, waarmee je jezelf kan masseren. Zo’n massage apparaat kan je online kopen en kost niet zo heel veel.

Triggerpoint therapie

Trigger-point therapie werkt door het toepassen van geconcentreerde druk op individuele triggerpoints. U kunt een triggerpoint herkennen aan de knobbels die u voelt en die vaak als knopen verschijnen. Deze kleine gebieden doen nogal wat pijn en de pijn kan door het hele lichaam uitstralen. Spieren zullen zich ontspannen wanneer er druk op hen wordt uitgeoefend, wat betekent dat de pijn zal verminderen.

 

Als u iemand een massage geeft, probeer dan zo stil mogelijk te zijn. Als u wilt ontspannen en ontspannen op de massagetafel, is er niets vervelender dan de masseuse te laten praten en praten. Geluid moet beperkt blijven tot zachte muziek of natuuroproepen. Probeer het gewoon stil te houden.

 

Diepe massages zijn zeer geschikt voor blessures. Het maakt gebruik van langzame en stevige wrijvingsveroorzakende bewegingen, die tegen de korrel van uw spier worden aangebracht. Dit helpt bij krapte, houding en vaak gewonde spieren.

 

Aromatherapie is geweldig voor massage. Probeer een natuurlijke en milde geur te hebben, in plaats van overweldigende en sterke geuren. Streef naar iets dat ruikt naar bloemen of citrusvruchten. Dit brengt de persoon die de massage krijgt in een zone waar hij kan ontspannen en genieten van de massage.

 

U kunt uzelf een voetmassage geven door gebruik te maken van een eenvoudige truc die bekend is bij sporters. Bericht uw voeten door over een tennis- of golfbal te rollen. U zou elke voet over de bal moeten bewegen. Beweeg de hiel van hiel tot teen en van links naar rechts. De boog van uw voet vereist de meeste aandacht.

 

Zorg ervoor dat uw voeten niet vuil zijn wanneer u de massageruimte binnengaat. Uw voeten herbergen bacteriën en schimmels, die onbewust door uw masseuse kunnen worden verspreid naar de rest van het lichaam terwijl ze werken. Schoon blijven zal u helpen om u fris en ontspannen te voelen tijdens uw massage.

Conclusie van ons massage advies

Je hebt een goede massage nodig, en je weet nu zeker meer over het krijgen van een massage. U bent nu goed geïnformeerd over waar u op moet letten en hoe u kunt krijgen wat u nodig heeft. Gebruik alles wat je hebt geleerd, en geniet van een geweldige massage, of geef er een aan een geliefde.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *