Hoe blijf je bij de trends in kleding

Hoe blijf je bij de trends in kleding

In de fashion wereld gaat wat wel en niet hip is erg snel, de trends van vorig seizoen kunnen wel de fashion don’t zijn van dit moment. Hoe hou je dit in de gaten als je een beetje op de hoogte wilt blijven van de fashiontrends en hoe kun je dit goed onderhouden met je kleding kast zonder dat je elk seizoen een nieuwe kleding kast nodig hebt. Om hier goed mee om te kunnen gaan kijken we eerst naar wat je al hebt.

Basics

De basics die iedereen heeft of moet hebben, zijn toch wel bekend bij iedereen. De t-shirts, de spijkerbroek, de zwarte laarsjes, de hoody en zo zijn er nog wel een aantal kleding stukken die handig zijn om te hebben. De truc hier genoeg van te hebben zodat je bepaalde items kunt wisselen en kunt samenstellen wat op dat moment de trend is. De basics zullen ook een beetje wisselen maar dat is meestal minder snel en vaak ook eerder persoonlijk gebonden. Sommige mensen hebben liever altijd highwaist broeken en sommige houden van flair pants.

Merken

Je zult ook zien dat bepaalde merken soms gewilder zijn dan andere, dit heeft met het kleding stijl te maken die ze uitstralen maar ook wat op dat moment in is. Voor de meeste mensen zou ik zeggen laat de merken zoveel mogelijk zitten en als je iets van merk koopt, koop dan de klassieke stukken zodat je het langer kan dragen dan 1 seizoen. Verder is het met wat goedkopere merken nog wel leuk om af en toe wat unieke kledingstukken te kopen. Kijk online bijvoorbeeld naar Suitable of er goede acties zijn want merkkleding is nou eenmaal wat duurder.

Tweedehands

Dit kan een beetje raar zijn maar vaak komen stijlen weer terug in de trends, dus als budget optie kun je altijd even bij tweedehands winkel kijken. Verder kun je de kledingstukken die je niet meer draagt gewoon weer verkopen via een app of doneren. 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *